Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Opberg Systemen Al je opbergsystemen samenstellen en kopen op één site
Opberg Systemen
banner image

Opbergkasten op maat

In huis zijn heel wat materialen en spullen aanwezig die je zelden nodig hebt maar toch een goed plekje moeten krijgen. Open legplanken zijn dan vaak uit den boze vanwege het onverzorgde uitzicht en stofophoping. In dit geval stellen we u graag onze opbergkasten op maat voor!

 
 

Waarom opbergkasten op maat kopen

Om je vrije ruimte optimaal te benutten is een opbergkast op maat vaak een goede keuze. Qua prijs lijkt ze op het eerste zicht duurder uit te komen maar wanneer we gaan kijken naar de voordelen zal je al snel merken dat een maatwerk opbergkast niets dan voordelen heeft:

 

Maximale benutting van de ruimte
De kans dat je een kast kan kopen die perfect past binnen je voorziene ruimte is vaak klein tot onbestaand. Wanneer je langs beide zijden 20 centimeter over hebt verlies je zo al snel meer dan een vierkante ruimte aan bergruimte. Dankzij een opbergkast op maat benut je elke ruimte optimaal.

 

Wandkasten op maat verhogen de waarde van je huis
Als je ooit van plan bent om je huis te verkopen zal je mooie wandkast op maat een positieve invloed hebben op de kopers. Niet onterecht als je logisch nadenkt, want wie verhuist nu wel graag zijn oude meubels? Meestal zijn ze versleten en passen ze niet goed in de nieuwe ruimte. Als er reeds een wandkast aanwezig is kunnen de kopers hun oude kasten weggooien en kunnen ze hun spullen meteen opbergen in hun nieuwe kast die perfect past bij de omgeving. Meer info over wandkasten op maat vind je op kasten-op-maat.be.

 

Stof op de kast
Vrouwen en mannen die het huishouden regelen zullen het vast beamen, op de bovenzijde van kasten kan zich heel wat stof ophopen het wekelijks poetsen is hier geen pretje. Je hebt altijd een ladder nodig en zelfs wanneer je die hebt is het poetsen nog geen kinderspel. Het is vaak heel moeilijk om tot de achterkant te geraken met de stofvod en achter de holte van je kast kan je al helemaal niet aan. Met een wandkast op maat is dit probleem voorgoed verleden tijd. We gaan de ruimte tot het plafond optimaal benutten zodat de kasten perfect aansluiten. Zo heb je een pak meer bergruimte en hoef je ook nooit meer te poetsen op de kasten. Doordat alles mooi afgesloten is kan er zich ook geen stof ophopen aan de achterzijde van de kasten.

 

 

Kostprijs maatwerk wandkast

Het spreekt voor zich dat een kast die op maat gemaakt wordt duurder zal zijn dan een standaard kast waarvan er duizenden geproduceerd worden in China. Daar staan dan weer tegenover dat er kwalitatievere materialen gebruikt worden en dat je een kast hebt die perfect op jouw maat,e isen en wensen gemaakt wordt.Voor een opbergkast moet je rekenen op een gemiddelde prijs van 350 euro per lopende meter.